De Haan kent primeur voor Belgische kust

eMotorman, dé electric vintage sensation

 

 

De eMotorman is een stijlvolle en bijzonder makkelijk te hanteren 100% elektrische motorfiets, EU gehomologeerd. Geen ervaring vereist. Wie kan fietsen, kan eMotormannen. Met een snelheid van 45 km/u kan je stijlvol en  milieuvriendelijk cruisen langs de kust en het hinterland.  De eMotorman is easy going, top design, a way of life as it should be.

 

Deze unieke lichtgewicht elektrische motorfiets ‘powered by nature’ heeft een Lipo batterij met een actieradius van 50 tot 70 km, hydraulische schijfremmen, een motor van 2000W, lederen zitje en een stalen frame in jetblack.  Met zijn grote koplampen en lange minimalistische vorm kan hij zonder probleem doorgaan voor een vroege vintage motor die de tand des tijds heeft doorstaan.

 

De eMotorman is te huur bij designwinkel Spazio, Koninklijk Plein 3, 8420 De Haan, open 7/7 van 10u tot 18.30 u. De eMotorman wordt verhuurd per blok van 2 uur tot zelfs een volledige week.  Een helm, een batterijlader, een kettingslot en bagagedragers behoren tot de standaarduitrusting.

Je kan ook online boeken via eMotorman.be. De prijs voor een eerste blok van 2 uren bedraagt slechts € 55 per eMotorman. Een volgend blokje niet meer dan 45 euro.

 

De eMotorman is ook te koop en heeft het 120 % fiscaal aftrekbaarheidsvoordeel. De eMotorman kan ook volledig op maat gemaakt worden in de stijl van uw bedrijf of persoonlijke smaak. Op het frame schittert dan uw eigen logo. Leveringstermijn voor de handgemaakte ‘customized’ eMotorman is 4 weken.

 

Kortom, De Haan en eMotorman bieden de kustbezoeker een uitgelezen kans om een ‘vintage designed tweewielig sensatie’ met ‘de technologie van de toekomst’ te beleven.

 

Over de eMotorman

- Elektrische Bromfiets

- Maximale snelheid 25 km/uur of 45 km/uur

- Stalen frame

- Hydraulische schijfremmen, 203 mm

- Battery LiPo (Battery Management System)

- Motor 2000W/ 60 Nm

- Capaciteit accu 1500 Wh

- Actieradius 25 km/h versie 70 - 100 km

- Actieradius 45 km/h versie 50 - 70 km

- Oplaadduur 6 uur – Snellader 1 uur

- Gewicht 45 kg

 

Join the e-volution

 

Over EVS bvba

EVS is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, selecteren en/of customizen van elektrische voertuigen die de gebruiker een unieke sensatie bezorgen door zijn combinatie van een vintage look met de nieuwste 100% elektrische aandrijving.

De geselecteerde voertuigen worden verhuurd, verkocht, geleased of in een franchiseformule aangeboden.

 

alfred@eMotorman.be

+32 (0)468 27 38 57

TEST DRIVE AVAILABLE